Новогодишња недеља

by
28. December 2022.

Новогодишња недеља је управо почела, поред дечије недеље желели смо и да последња недеља у текућој години буде подједнако забавна, весела и шарена.Зато смо спремили свакога дана по неколико активности како би малишанима дочарали новогодишњу атмосферу

Првог дана смо гледали представу Београдског позоришта ,,Јеленица позориштанце,, они су нам одиграли представу ,,Цеца переца и новогодишње изненађење,,.Улоге су играли Јелена Кркић Ковач, Андрија Ковач и Даница Радуловић. 

 Цеца Переца и Цврчкица се спремају за велику новогодишњу забаву и праве специјалну торту за дочек Нове године и Деда Мраза.Очекују га са нестрпљењем јер треба да донесе тајни рецепт са Северног пола који је стар сто педесет хиљада  година

Мармелада која такође држи посластичарницу у граду, покушава да украде тајни рецепт и да упропасти Цецину и Цврчкицину новогодишњу торту тако што у њу убацује бибер, киселе крставачиће и љуту паприку.

А све то ради да би се обогатила и постала славна. Захваљујући Деда Мразу и Цеци Переци она схвата да у животу нису најважнији новац, богатсво и слава.Да су много важнији љубав, пријатељство, доброта и поштење.

Деца  осим што уче шта су праве животне вредности, забављају се и уживају у авантурама Цеце Переце, Цврчке, Мрамеладе и заједно са њима дочекују Деда Мраза који стиже са Северног пола и доноси тајни рецепт. Заједно долазе до закључка да је тајни састојак за сваки успех у животу ЉУБАВ.