Реч директора

,,Учити своје дете знању не треба силом, негo игром.“ Платон

Поштовани родитељи, добро дошли на сајт ,,ПУ Полетарац“. Као директор установе у којој се игра, мисли, ствара и развија индивидуална и колективна способност, желим да Вас упутим на ову званичну старницу где ћете моћи да се додатно информишете о организацији и начину рада, пројектима и другим активностима.

Полазна тачка васпитања је игра и изражавање и потврда  кроз њу. Она омогућава детету да се развија складно. Кроз њу дете упознаје људе, околину, решава сукобе, страхове, стиче самопоуздање. Суштина и највреднија одредница је да нам је дете само  по себи вредност, и да у себи носи развојне потенцијале и да је само чинилац сопственог развоја, социјализације и васпитања.

Ми верујемо да деца знају шта желе, како се осећају, како да буду срећна и радосна. Ми смо ту да им пружимо подршку и покажемо заинтересованост за оно што раде. Љубав и топлина наших васпитача се рефлектује кроз игру што доприноси пријатнијој атмосфери.

Желимо да се Ваша деца осећају пријатно, вољено и срећно. Ми смо породица која усмерава пажњу првенствено на дете и показује обиље разумевања и брине о њему.

Дођите да заједно растемо, дружимо се и учимо. Будимо партнери у заједничком васпитању Ваше деце и развоју свих дечијих потенцијала.

Заједно стварајмо људе, данас мале, а сутра веће од нас!