Свечани пријем предшколаца

by
7. September 2022.

Свечани пријем нове генерације за радну  2022/2023.год,  у  ПУ,,Полетарац ,, организован је  01.09.2022. у 10:00 часова у дворишту наше установе. Децу и родитеље је као најтоплија  добродошлица  сачекало  , шарено двориште које позива на игру и дружење. У уређењу дворишта су учествовала деца, родитељи и васпитачи.

Poletarac Batočina

  Речи добродошлице за сву децу, родитеље и запослене упутила је директорка Виолета Проданић и истакла да је визија наше установе да су деца безбедна и изложена позитивним  утицајима који развијају здраве физичке и менталне навике кроз дружење и игру. Срећан почетак нове радне године је свима пожелео председник општине Здравко Младеновић .

 Ове радне године  у центалном  вртићу имамо 49  деце у две целодневне и једној полудневној групи у години пред полазак у школу.

 А у издвојеним сеоским  групама у години пред полазак у школу имамо 22 деце, ове године су то села: Бадњевац, Брзан, Жировница, Кијево  и Милатовац.

Poletarac Batočina

   Добродошлицу народу маленом  су пожелели другари старије васпитне групе са  покретном игром ,,Падобран,,.

 

Ове године су у програму учествовали  другари из музичке радионице ,,Мелодрам,, из Лапова  на челу са музичким педагогом Дејаном Банковић. 

Весело смо почели што је добар знак, зато свима желимо СРЕЋАН ПОЧЕТАК.